The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik yahut dairesel bir saklama süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana malik yahut güzel duyusal endişeların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu yazımızda;

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü örgüda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar sondaj geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün ilişkii örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda rapor belirtilen noktalarda muayyen süre ısı ve sıcaklık geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli gözcü ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden coşkunluke dayanıklıdır.

Binaların konstrüksiyonsına yaraşıklı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Report this wiki page